BLI MED PÅ ÅRETS KRONEKAMP

IK Junkeren inviterer alle til GRATIS inngang og årets kamp på Stordalen kunstgress den 24. september Kl. 15.00 mot Bodø/Glimt 2 i Norsk Tipping Ligaen og håper du vil være med å støtte årets kronekamp.

Det blir en forrykende kamp av et opprykksjagende hjemmelag som etter 20 seriekamper troner øverst på tabellen og sikter seg inn på opprykk til PostNord Ligaen som vil gjøre Junkeren til en av topp 60 beste klubber i Norge. Et opprykk kan bety enormt for Bodø-fotballen og utviklingen av unge talenter som drømmer om å bli fotballspiller!! En heltent supporterklubb lover fullt trøkk og med noen overraskelser på lur. Vi har målsetning om 500 tilskuere til kampen.

Dette er årets kronekamp der det er mulig for både privatpersoner og bedrifter å bidra med et valgfritt kronebeløp per tilskuer. Det beløpet du velger ganges med antall tilskuere som kommer på denne kampen (f.eks 1 kr x 500 tilskuere = 500 kr). Faktura blir sendt ut etter kampen.

Gratis billetter til kampen kan hentes ut hos Fticket: https://fticket.no/a/199/junkeren_ik/event/265/ik_junkeren_vs_bodglimt_2

Følg vår tøffe supporterklubb «Den blå horde» på instagram: junkerensupporterklubb_
En liten filmsnutt av supporterklubben som ble med spillerne i garderoben for å feire 6-0 seier over Tiller: https://www.instagram.com/reel/Ch0YC9jD96e/?utm_source=ig_web_copy_link

Klikk dere inn på denne linken om dere ønsker å støtte Junkeren Fotball i årets kronekamp: https://bit.ly/3Rqh1SA

HEIA Junkeren!