Junkeren Fotballakademi 2021 - PÅMELDING HER

Påmelding til fotballakademiet 2021 åpner fredag 4. desember KL. 19.00. Les mer om akademiet her.

Velkommen til vår nye satsning i barn- og ungdomsavdelingen i Junkeren, velkommen til Junkerenakademiet. Vår intensjon er at alle som har lyst å trene ekstra uavhengig av nivå skal få kvalitativt gode treninger med våre klubbtrenere, men det er en forutsetning at du har lyst å trene mer og ønsker å bli en bedre fotballspiller. Treningene skal gi spillerne utfordringer i et lystbetont miljø, og som et resultat av dette håper vi at alle spillerne utvikler seg positivt som spiller og menneske.

KLIKK HER FOR PÅMELDING (Påmelding for periode 1 januar til og med april åpner fredag 4. desember kl. 19.00)

Det forventes at spillerne som er en del av akademiet har respekt for medspillere og trenere, at de følger godt med og lever seg inn i aktivitetene. Dette gjenspeiler seg i klubbens verdier: Respekt – Artig – Målrettet.

Nytt i 2021
Vi utvider akademiet ned til 10 år som betyr at vi fra januar 2021 tilbyr akademitreninger fra 10-16 år. I tillegg endrer vi påmelding til akademiet og går bort i fra at man melder seg på for hele året, men deler inn året i tre perioder. For påmelding til akademiet har vi valgt å gå over til påmeldingsløsning fra deltager.no.

Året deles i tre deler:

 • Periode 1: Januar - april (påmelding åpner fredag 4. desember kl. 19.00)
 • Periode 2: Mai - september (påmelding åpner mars/april)Periode 3: Oktober - desember (påmelding åpner august/september)

Akademigrupper
Akademiet er for gutter og jenter i alderen 10-16 år. Gruppene deles primært inn i følgende grupper:

 • Gutter 10 år
 • Gutter 11/12 år
 • Jenter 10/11/12 år
 • Gutter/Jenter 13/14 år
 • Gutter 15/16 år

Gruppene er ikke statiske så det vil forekomme hospitering av spillere fra en gruppe til en annen slik at spillerne får utfordringer på sitt nivå eller på høyere nivå. Her har ikke alder noen betydning, men spillerens ferdigheter og modning. Er man god nok til å hospitere opp ett eller flere alderstrinn vil vi legge til rette for det. Akademisjefen gjør de sportslige vurderingene sammen med de øvrige spillerutviklerne. I tilfeller der akademisjefen ønsker å hospitere spillere vil foreldre og spiller bli kontaktet.

Treningstid periode 1:

 • Gutter 10 år trener futsal torsdager kl. 15.00 - 16.00 i Stordalshallen
 • Gutter 11/12 år trener fredager kl. 14.00 - 15.00 i Nordlandshallen sal 4
 • Jenter 10/11/12 år trener fredager kl. 14.00 - 15.00 i Nordlandshallen sal 4
 • Gutter/Jenter 13/14 år trener mandager og torsdager kl. 15.00 - 16.00 i Nordlandshallen sal 2 og 3
 • Gutter 15/16 år trener mandager og torsdager kl. 16.00 - 17.00

Treningstid i periode 1 og 3 er innendørs, mens i periode 2 er treningene primært ute på Stordalen kunstgress.
NB! Det kan forekomme endringer i treningsdager da vi må ta hensyn til både disponibel hall- og banetid, samt kampsesong.

Trenerteamet
Trenerteamet er utvidet til fire godt kvalifiserte trenere. Ved oppstart av fotballakademiet januar 2020 ble Jose Isidoro ansatt som Akademisjef. Med bakgrunn som spiller i den spanske toppdivisjon La Liga, norsk Eliteserie og trenererfaring fra Spania har Jose både den fotballfaglige kompetansen og erfaring hva som kreves for å bli toppspiller.

Nylig har vi utvidet staben med flere spillerutviklere. Gjennom vårt nettverk i Spania er vi så heldige å ha fått tak i Manuel Jesus Ortiz Ortibio også kjent som "Lolo". I likhet med Jose har Lolo både erfaring som spiller og trener. Lolo har blant annet vært både spiller for Sevilla, samt trener for deres akademi. I likhet med Jose har Lolo sin fotballfaglige utdannelse fra Spania. Med seg til Bodø følger Lolo´s kone Tamara og deres tre barn. Tamara Carillo Marquez vil også være en del av fotballakademiet og vil ha hovedansvaret for jentegruppene. Tamara er lærer og utdannet innen fysisk trening. Med erfaring som profesjonell spiller, trener og lærer er hun et kjempegodt tilskudd til trenerteamet.

Sist, men ikke minst har vi Gisle "Klopp" Østensen. Den fanatiske Liverpool-tilhengeren har naturlig nok fått kallenavnet "Klopp" med sin engasjerende væremåte. Gisle har god erfaring som trener og har vært innom omtrent alle alderstrinn. Han har trent lag i Grand, Junkeren m.fl. og er i tillegg til spillerutvikler for fotballakademiet også trener for Junkeren sitt G2009 lag. Gisle har sitt daglige virke innen psykiatrien og har således masse god faglige kunnskap å ta med seg i verktøykassen som fotballtrener. I tillegg er "Klopp" nylig utdannet UEFA B trener gjennom Norges Fotballforbund.

Hva koster det og hvordan betaler man?
Man melder seg på for en periode av gangen. Betaling gjøres ved påmelding. Pris for de ulike periodene er:
Periode 1: Januar - april (4 mnd) kr. 2.000
Periode 2: Mai - September (4 mnd, ingen aktivitet i juli) kr. 2.000
Periode 3: Oktober - desember (2,5 mnd) kr. 1.250

Påmelding
Vi har plass til 25 spillere i hver gruppe. Om dere ikke får plass på akademiet kan dere sende e-post til post@junkeren.no så vil vi se om vi klarer å få plass eller sette opp på venteliste.