Bli med på Alle Jentan i Bodø!

Endelig blir det EMS Cup igjen og IK Grand Bodø og IK Junkeren fortsetter med Alle Jentan som ei turnering i turneringen for Alle Jentan!

IK Grand Bodø og IK Junkeren, i samarbeid med NFF Nordland, inviterer til tiltaket Alle Jentan!

Alle Jentan er et rekrutteringstiltak for å styrke jentefotballen i hele kretsen vår og lørdag 20. november inviteres jenter, født 2015 - 2012 som ikke er aktiv spiller hos en klubb til fotballdag med en egen turnering under Eat Move Sleep Cup i Nordlandshallen. 

Alle Jentan har som mål å øke rekruttering til alle klubbene i Bodø ved at flere jenter spiller fotball i klubben som er naturlig med tanke på skolekrets. Derfor er det en viktig presisering at alle jenter i målgruppen uansett skolekrets er herved invitert!

Praktisk info 

Dato:
 Lørdag 20. november
Tid: Klokken 11.00 - 13.00
Sted: Nordlandshallen
Hvem: Jenter født 2015-2012
For å melde deg på, bruk dette påmeldingsskjemaet
Flyers Alle Jentan Bodø.pdf 
Denne flyersen skal være delt ut på skolene i disse dager.

Deltakerne deles inn lag ut i fra påmelding etter alder og skolekrets så godt det lar seg gjøre. Hvert lag får en jentespiller fra IK Grands ungdomslag som lagleder og hver spiller får minst 3 kamper. Vi prøver å ha maks 6 jenter per lag da spillformen er 3v3 på våre baner med vanter.

Alle som deltar får spille kamper og får t-skjorte, medalje og diplom. Det er gratis og helt uforpliktene å være med!

I etterkant av turneringen vil man få en e-post med litt informasjon om klubbene i Bodø i forhold til nedslagsfelt og en kontaktperson man kan kontakte hvis man har lyst å spille mer fotball.

Her kan du lese mer om Alle Jentan i NFF Nordland.

Bli med på Alle Jentan!

Har du spørsmål, kontakt IK Grand BodøIK Junkeren eller Christian Didriksen i NFF Nordland