Damelaget viser ingen nåde og inntar tabelltoppen

Jentene våre skriver historie, og her kan du lese om de to siste kampene med kommentarer fra spillerne og hovedtrener.

Det er fire uker siden damelaget kom hjem til nord med 4 av 4 mulige poeng. Denne helgen ble intet unntak, og nok en gang viser vi østlendingene hvor skapet skal stå! Nye fire poeng er sikret, og damelaget har inntatt tabelltoppen. 

Vår egen kaptein, Guri Fjellstad Nikolaisen, kan fortelle at de reiste sørover med forventninger om å møte tøffe motstandere.

Lørdag var jentene klare i Bækkelagshallen, hvor de møtte Bækkelaget på hjemmebane. Kampen ble kastet i gang kl. 16:00, og til pause går jentene i garderoben med en komfortabel ledelse med stillingen 10-15. Kampen blåses av og jentene vinner overlegent 22-31. 

- Vi spilte en god første omgang, men faller derimot litt nedpå i andre omgangen. Til tross for det klarer vi å holde koken hvor vi til slutt vinner overlegent, forteller Guri. 

Søndag formiddag møtte damelaget NIT-HAK. Kampen ble også livestreamet fra Lihallen, hvor mange ivrige Junkeren-supportere fulgte med. Etter en spennende start, går jentene nok en gang i garderoben med en komfortabel 8-17 ledelse. Jentene våre viser ingen nåde, og knuser NIT-HAK med stillingen 19-34.

- De første åtte minuttene var jevne, men vi kjører på og ser oss aldri tilbake. Vi vinner igjen overlegent, forteller Guri. 

 

Kapteinen ble også kåret til banens beste spiller i begge oppgjørene, og forteller om gode lagprestasjoner. Guri trekker spesielt frem lagets siste instanser, Thea Kristensen og Trine Lindberget. Keeperne gjør en uvurderlig jobb i å stenge målkontoen til lagets motstanderne. 

- Vi har en moral gjennom hele helgen som er helt fantastisk. Alle spillerne bidrar, og viser gode prestasjoner. Thea og Trine skaper trygghet for oss som står i forsvar, forklarer Guri. 

Turid Bakke Hartløff forteller at det er artig å spille kampene, hvor fire av fire poeng er en herlig følelse.

- Alle bidrar med full tenning og krigervilje! Hele laget har stått frem og vist hva vi er gode, forteller Turid som understreker lagets vilje til å spille hverandre gode. Jeg er stolt av laget, avslutter Turid. 

Hovedtrener Lovis Tönnies oppsummerer kamphelgen med gode prestasjoner, og profesjonelt gjennomførte kamper. 

- Veldig moro å se at det vi gjør på trening også tydelig viser seg i kamp. Forsvarsspillet har utviklet seg bra de siste ukene, og det kombinert med to meget solide kamper av målvaktene, gjør at vi kan spille på våre styrker, forklarer Tönnies som videre trekker frem kampen mot NIT-HAK som årets beste. 

 

Etter fire kamper har damelaget inntatt tabelltoppen med 8 av 8 mulige poeng. Det er scoret 127 mål, og med det skriver Junkeren-jentene historie.

- Sesongåpningen er historisk, vi tar 8 av 8 mulige poeng på bortebane. Det er en prestasjon som er verdt å merke seg, sier Odd Harald Schjetne som er sportslig leder i klubben. 

Guri kan fortelle at laget kjenner på en utvkling fra sist kamphelg, hvor laget tar med seg de gode følelsene og de gode prestasjonene inn til neste kamp. 

Vi kan med andre ord bare bøye oss i støvet! Junkeren-jentene er livsfarlige, nådeløse, og så langt ubeseiret. Nå må Bodø-folket gjøre seg klare for sesongens første hjemmekamp, hvor jentene møter Follo HK i Bodø Spektrum søndag 10. oktober kl. 15:30.  

Kle dere i blått og hvitt, ta med trommer, kubjeller, og hva enn som måtte lage lyd. Still opp for Junkeren-jentene, og la oss vise alle hva Nord-Norge er laget av! #100%