Damelagets adventskalender

Støtt barna som må tilbringe julen på sykehuset gjennom damelagets adventskalender. #VÆRENVENN

Dette året har vært et veldig spesielt år for mange, og vi på damelaget tenkte vi ville gjøre noe ekstra hyggelig i denne førjulstiden. Valget falt på en adventskalender med en rød tråd rundt prosjektet vårt #værenvenn.

Dette er et prosjekt vi startet i fjor, hvor vi ønsker å sette fokus på at det å være en god venn kan komme i mange former. Vi ønsker å hjelpe, støtte og vise omsorg til ulike grupper og personer i Bodø. Målet med denne adventskalenderen er for det første å fremme ulike aktører i byen som fortjener en ekstra oppmerksomhet for den jobbe de gjør for andre. Det andre er at vi har valgt en spesiell hjertesak som vi ønsker å samle inn penger til.

I år har vi valgt å bruke de innsamlede pengene til å kjøpe inn julegaver til de barna som er innlagt på barneavdelingen på Nordlanssykehuset i jula. Dette gjorde vi også i fjor, noe som ble en stor suksess, og barna og deres familie satte utrolig stor pris på dette. Adventskalenderen vår inneholder både #værenvenn-tips, som er tips om gode handlinger du kan gjøre for andre, eller tips om flotte aktører i byen som bidrar til at andre skal få det bedre. Vi har også luker i kalenderen hvor vi prøver å samle inn penger til hjertesaken. Dette kan være loddsalg, flaskeinnsamling og auksjoner på varer og tjenester.

Vi har blant annet auksjonert ut en kjempestor laksebamse. I de neste lukene før jul vil det også komme ut mange spennende gjenstander og tjenester for auksjon, fra bla. Arctic salt og Eureka. Vi håper enda flere vil ta en titt innom adventskalenderen vår. Du finner den på instagram @ikjunkerendamer.

Ønsker din bedrift eller deg som privatperson å bidra med penger til prosjektet så ønsker vi gjerne å høre fra deg. Kontakt oss på mail post@junkeren.no eller telefon 411 20 631.