JUNKEREN FOTBALLSKOLE 8-11 AUGUST

I samarbeid med Feel Spanish Football inviterer vi til fotballskole 8-11. august

Etter noen år uten mulighet til å arrangere fotballskole er det svært gledelig at vi endelig kan ta i mot gutter og jenter til fire morsomme og lærerike dager i Stordalen 8-11. august.

Påmelding
Her kan du melde deg på Junkeren Fotballskole. Prisen er kr. 1.500 per barn for fire dager. Inkludert i prisen er frukt og treningstrøye til spillerne, mens keeperne får et par keeperhansker.

MELD PÅ HER!

Dette blir litt av en fotballskole!
Vi har invitert fire spanske trenere fra Feel Spanish Football som skal gi ungene en opplevelse av Spansk fotball. Trenerne er svært godt skolert og med erfaring som spillere på ulike nivå og trenere i forskjellige klubber som blant annet FC Barcelona, Elche FC, Real Madrid og Barca Acadamy for å nevne noen.

Keeperskole
I tillegg til fotballskolen vil vi samtidig tilby keeperskole med vår kjære keepertrener Alvaro Pizarraya.

Antall plasser
Vi har plass til 120 spillere og ca 12 keepere. Sist vi arrangerte denne type fotballskole var det svært populært så vi anbefaler å melde på i tide. Først til mølla gjelder!

Søskenmoderasjon
Det er dessverre ikke mulighet for søskenmoderasjon om man har flere barn som ønsker å delta. Dette fordi det koster en del å hente inn trenere av så høy kvalitet.

Når trener de ulike årsklassene?
Årsklassene 2015, 2014, 2013, 2012 og 2011 trener fra kl. 09.00 - 12.00 mandag til og med torsdag.

Årsklassene 2010, 2009, 2008 og 2007 trener fra kl. 13.00 - 16.00 mandag til og med torsdag.

Hvor er treningene?
Alle treningene er i Stordalen på Stordalen kunstgress rett ved Stordalshallen. Alle møter i god tid og er klar, ferdig skiftet når treningene begynner!

Mat og drikke
Vi serverer enkel frukt til deltakerne. Oppskjært banan, eple og appelsin for litt ekstra energi. Om barna ønsker noe mer enn dette må man ha medbragt. Husk å ta med flaske med vann!

Utfordringer med språk
Vi har med norske trenere fra klubben som hjelper til i de yngste klassene om det skulle bli utfordringer med språket. Erfaring fra i tidligere år tilsier at det går veldig bra.

Utstyr
Alle deltakerne må ha leggbeskyttere, fotballsko og annet fotballtøy. Alle deltakerne får egen trøye første dagen. Håper alle kan benytte denne under treningene.

Ønsker alle sammen hjertelig velkommen til spennende og lærerike dager med masse god og morsom fotballaktivitet.