Fotballskole - Intercity International Academy - Summercamp 2024

Bli med på profesjonell fotballskole i samarbeid med Intercity International Academy i Bodø i uke 32. PÅMELDING ÅPNER 8. MARS KL. 08:00

Dette blir litt av en fotballskole!
Junkeren har fortsetter det fantastiske samarbeidet med Feel Spanish Football om å arrangere en skikkelig profesjonell fotballskole i Bodø i uke 32.
De spanske trenerne er tidligere profesjonelle fotballspillere, og flere av dem med erfaring som profesjonell fotballspiller i bl.a. La Liga.

Det blir 4 dager à 3 timer trening. En fin blanding av litt teori og mye spill. Her har dere en unik mulighet til et innblikk i hvordan fotball spilles på et av verdens høyeste nivå og ikke minst lære mye.

Keeperskole
Vår egen spanske keeper, i samarbeid med andre, har egen trening med keepere. OBS! Begrenset antall plasser. Første mann til mølla.

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

Når trener de ulike årsklassene?
Årsklassene 2017, 2016, 2015, 2014 trener fra kl. 09.00 - 12.00 mandag til og med torsdag.

Årsklassene 2013, 2012, 2011, 2010 og 2009 trener fra kl. 13.00 - 16.00 mandag til og med torsdag.

NB! Vi tar forbehold om at vi kan bli nødt til å flytte tidspunkt for enkelte klasser til 9-12 eller 13-16. Dette med hensyn til antall spillere i hver tidsperiode.

Hvor er treningene?
Alle treningene er i Stordalen på Stordalen kunstgress rett ved Stordalshallen. Alle møter i god tid og er klar, ferdig skiftet når treningene begynner!

Mat og drikke
Vi serverer frukt til deltakerne alle dagene. Oppskjært banan og eple for litt ekstra energi. Om barna ønsker noe mer enn dette må man ha medbragt. Husk å ta med flaske med vann!

Utstyr
Alle deltakerne må ha leggbeskyttere, fotballsko og annet fotballtøy.

Ønsker alle sammen hjertelig velkommen til spennende og lærerike dager med masse god og morsom fotballaktivitet.