Junkerenjente imponerer

Junkerenjenta Hanna Valen er tatt ut til områdesamling for NFF Nordland

Fokus på jentene slår ut i full blomst
For noen år siden hadde Junkeren kun to jentelag i fotball og ledelsen grublet mye på hvilke tiltak man skulle sette i gang for å øke rekruttering av jenter. Gjennom et samarbeid med IK Grand om "Alle Jentan" og økt fokus på rekruttering av jenter, har vi noen år senere lag i årsklassene fra 2014 og til og med 2007! Som et resultat av dette var Junkeren i 2019 en av de største klubbene i Nord-Norge om man ser på antall påmeldte lag i seriespill i barnefotball. Det synes vi er utrulig gøy og viser at vi tar jentene seriøst.

Junkerenjente tatt ut til områdesamling for NFF Nordland
Som et resultat av økt fokus på jentene har vi gleden av å meddele at Hanna Valen fra jenter 2007 er tatt ut til områdesamling for NFF Nordland. Områdesamling er en del av Fotballforbundets spillerutviklingsmodell kalt Landslagsskolen. Samlingen er 8. mars i SKS Arena på Fauske.

Klubben er svært stolt av utviklingen på jentesiden, imponert over hvor mye tid trenerne våre legger ned i å trene lagene og ikke minst er vi stolt av Hanna som har en sterk indre motivasjon og ønske om å forbedre seg som spiller.

Junkeren ønsker deg lykke til på samlingen!