Junkeren-jentene i særklasse

Poengene er igjen sikret, og Junkeren-jentene forsvarer førsteplassen i avdelingen

Damelaget viser nok en gang muskler på Østlandet. 4 av 4 mulige poeng er igjen sikret, og Junkeren-jentene forsvarer førsteplassen i avdelingen. Toget fra Bodø er nå også å se i blått og hvitt!

— Nok en godt gjennomført helg. Veldig fint at vi denne helgen igjen viser at vi tar en kamp om gangen, og presterer godt i begge. I begge kamper fremstår vi som et lag, både på banen og benken, forteller hovedtrener Lovis Tönnies.

Lørdagsettermiddag møtte damelaget Vålerenga. Første omgang startet spennende, men til pause går jentene i garderoben med stillingen 11-19. Kampen blåses av, og Junkeren-jentene stikker fra Jordalhallen med 2 poeng. Stillingen ble 22-37.

— Mot Vålerenga er vi tro mot hvordan vi ønsker å fremstå, og maler dem etter hvert i senk. Når i tillegg spillere kommer inn fra benken og opprettholder høyt tempo og stor kvalitet i både angreps- og forsvarsspill, blir det etter hvert en kontrollert seier, forklarer Lovis.

Søndagsformiddag tok Oppsal imot Junkeren. Etter første omgang går jentene i garderoben med en knepen to-måls ledelse til Oppsal. Andre omgangen starter, og da går toget fra Bodø - jentene er ustoppelig! Junkeren-jentene stikker nok en gang av med 2 poeng. Stillingen ble 30-35.

— Oppsal på søndag regnet vi med kom til å bli en tøff kamp, og den spådommen traff vi på. En litt uvant situasjon når vi ligger under til pause med to, men litt taktiske endringer, og mer disiplin i forhold til vårt spill og fokus på det, gjør at vi raskt snur kampen, forteller Lovis. 

Lovis kan fortelle om en fantastisk lagmoral gjennom helgen, og er godt fornøyd med 73 scoringer fra Junkeren-jentene. Vår egen Trude Blestrud Håkonsen, kan også fortelle om to sterke lagseirer.

— Alle spiller, og vi heier på hverandre både på banen og på benken. Humøret er på topp, og vi koser oss på banen, forklarer Trude.

Det er bare å bøye seg i støvet. Ingen over, og ingen vedsiden. Junkeren-jentene spiller neste hjemmekamp i Bodø Spektrum søndag 21. november kl. 16:00. Resultatene taler for seg, det er bare å møte opp!