Kronekampen ble en folkefest

Med nesten 450 tilskuere og med aktiviteter for barna ble det Junkerenfest i Stordalen

Det var duket for lokalderby mellom Junkeren - Bodø/Glimt 2 forrige lørdag. Pga messe i Nordlandshallen ble kampen flyttet til Stordalen kunstgress og arrangementsgruppen benyttet anledningen å lage til ordentlig Junkerenfest. Totalt var det 411 tilskuere på årets kronekamp og med aktiviteter for barn og ungdom.

Signal stilte villig opp med fotballdart, Coop Nordland delte ut gratis is, Bodø Padel og Salten Aqua stilte opp med premier til konkurranser, Saltvern skolekorps spilte for et engasjert publikum, Bodø dans og drill underholdt i pausen, A-laget laget til skuddkonkurranse med laser og J14/15 stilte som vanlig opp med kiosk i verdensklasse. Alt i alt en veldig flott dag i Stordalen.

En ekstra takk til Løvold Solution, Bodø Golfsenter, Anue, Byrizz, T. Kolstad Eiendom og all dere private givere som bidro til at vi kunne ha gratis inngang mot Bodø/Glimt 2.

Viktigst av alt, Junkeren feide Bodø/Glimt 2 av banen med 3-1 seier. Gutta produserte en rekke gode målsjanser og seieren kunne fort blitt større, men klubblegenden og storscorer Ivar Unhjem var i det beskjedne... hjørnet og nøyde seg med hattrick for anledningen ;)

Nå lukter vi gull og kommende søndag kan Junkeren sikre opprykk til 2. divisjon (PostNord Ligaen) når Byåsen kommer på besøk. Byåsen ligger på 2. plass, plassen bak Junkeren, men er hele 10 poeng bak Rønvikrampen når kun 4 kamper gjenstår av årets sesong.

Bli med på toppkamp og forhåpentligvis OPPRYKKSFEST førstkommende søndag kl. 17.30 i Nordlandshallen. Håper alle dere som var på kamp i Stordalen kommer på kamp søndag og tar med dere en venn. Gutta trenger all støtten de kan få i det som kan bli en thriller av en fotballkamp. Inngang: Voksen kr. 50, Barn u/18 år GRATIS!

HEIA JUNKEREN!

Bilder fra kronekampen: