Løvold Solution + IK Junkeren = Blått hjerte

IK Junkeren kan med stor begeistring meddele at vår bærebjelke gjennom en årrekke har valgt å forlenge samarbeidet til 2024.

Løvold Solution er ikke bare vår støttespiller, da selskapet først og fremst en sentral samarbeidspartner for havbruk og annet næringsliv, både lokalt og nasjonalt. Selskapet har levert produkter og tjenester til havnæringene  i over 83 år, med kompetanse og kvalitet som bærende prinsipper. 

I dag er det tredje generasjon, ved André Løvolds familie, som driver denne delen av familievirksomheten, med mange av de samme verdiene som ved starten i 1938. Disse verdiene høster vi i IK Junkeren godt av, og vi lærer stadig!

Løvold Solution tørr å utfordre oss som klubb, og støtter oss på veien. IK Junkeren ønsker spesielt å trekke frem Løvolds fokus på bærekraft og miljø, hvor klubben høster inspirasjon og verdifull kunnskap. Løvold Solution er også både hjernen og kraften bak suksessen «Den Blå Horde», og hva vet vi hva fremtiden bringer? 

I kraft av vår bærebjelke med hjerte for Junkeren og Rønvika, kan vi fortsette arbeide med å skape idrettsglede for barn og ungdom. 

– Tusen takk Løvold Solution! Vi takker for årene som er gått, og vi gleder oss stort til fortsettelsen.