MATCHDAY SPORTS TRAVEL FORLENGER SITT SPONSORAT

For ett år siden inngikk vi en samarbeidsavtale med Matchday Sports Travel og utfordret dem til å finne gode løsninger til våre bortekamper i PostNord-ligaen samt på sikt å utvikle nye reiseprodukter for oss som klubb i Bodø. Samarbeidet har vært strålende og vi gleder oss til nye år med Matchday.

 «Utgangspunkt Bodø i PostNord-ligaen betyr fly til samtlige bortekamper i serien noe som igjen gir både økonomiske og strukturelle utfordringer, men vi er veldig happy med det Matchday har levert. Christian har vært på ballen gjennom hele sesongen og funnet optimale flyløsninger for oss samt hotell/bespisning der vi har hatt behov for dette. Vi har nettopp hatt et møte hvor vi skal se hvordan vi kan lage innholdsrike opplevelsesturer også for våre medlemmer og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen», sier Runar Bo Eriksen, daglig leder i IK Junkeren.


«IK Junkeren var et nytt bekjentskap for oss for et år siden etter opprykket til PostNord og vi er utrolig glade for at laget holdt seg i divisjonen», forteller daglig leder i Matchday, Christian H. Weiseth. «De får til mye med små midler og det er imponerende at de selger spillere som den ene uken spiller i PostNord og uken etter spiller for Bodø/Glimt i UEFA Conference League. Nå har de fått unna den vanskelige førstesesongen og så får vi håpe at de også får til et slagkraftig lag i den såkalte vanskelige andresesongen. For det er ingen enkle sesonger i PostNord og vi skal bidra med det vi er best på og det er å skreddersy de beste løsningene for lag som skal spille bortekamp og trenger å hente marginer i sitt reiseopplegg», avslutter Christian.


Hovedtrener Joachim Kildal fortsetter: Et strålende samarbeid så vi overlater gjerne reiseopplegget vårt til Matchday også neste sesong. Vi oppfordrer også alle til å kjøpe sine fotballreiser, treningsleire og firmaturer hos Matchday ved å benytte junkeren@matchday.no


Les mer om vår offisielle reisepartner på www.matchday.no.