NM 2 runde: IK Junkeren vs Lillestrøm

Storfint besøk når nåværende serieleder i Eliteserien kommer på besøk. Sikre deg billetter nå!

Vi ønsker alle velkommen til 2. runde i fotball-NM. IK Junkeren møter nåværende serieleder i Eliteserien Lillestrøm i Nordlandshallen, og det blir årets tøffeste test for oss. Klubben vår har aldri kommet lengre i cupen enn 2. runde. Er det mulig å skrive historie med en solid cupbombe? Våre menn er i flyten og leder Norsk Tipping Ligaen avdeling 5, men om vi skal ha håp om å detonere en cupbombe trenger vi all støtte vi kan få fra deg på tribunen. For å bidra til at dette skal bli en cupfest inviterer vi alle barn under 18 år med gratis inngang! Vi gleder oss til kamp og håper du får med deg alle du kjenner denne dagen!

KJØP BILLETTER HER!

Supporterfelt for "Den blå horde"
Gutta trenger din støtte og i den anledning setter vi opp eget supporterfelt for Junkeren. Feltet blir merket med banner og Junkeren-flagg. Ta på deg Junkeren drakt, genser eller skjerf og lag så mye lyd du klarer. IKJ!!!

Supporterskjerf
IKJ skjerf fås kjøpt i hallen. Kr. 200 pr skjerf.

Bortesupportere
Tilreisende supportere benytter egen inngang til høyre for hovedinngangen i enden av langsiden.

Restriksjoner
Vær oppmerksom på at en del effekter ikke er tillatt tatt med inn på stadion, slik som: flasker (også plast), bokser, våpen, fyrverkeri og alkohol. Supportereffekter som store flagg, bannere etc kan tas inn.

Ansvarsfraskrivelse
Arrangør har ikke ansvar for:

- Konsekvenser knyttet til forsinkelser, utsettelser eller avlyst arrangement.
- Publikum i forbindelse med ulykker, skader eller tap som måtte oppstå under arrangementet.
- Eiendeler som ikke er tillatt på stadion, og som hensettes utenfor under arrangementet.