Ny hovedtrener til damelaget

Se hva klubben har å si om nyansettelsen, og ikke minst kommentarer fra hovedtreneren selv!

Vi har gleden av å presentere damelagets nye hovedtrener! 
Lovis Tönnies er 27 år, og opprinnelig fra selveste Lofoten.

 

Lovis har de senere årene bodd i Oslo, hvor han har studert ved Norges Idrettshøgskole. Der han har tatt en mastergrad i coaching og psykologi. Norges Idrettshøgskole er faktisk rangert som en av verdens beste utdanningsinstitusjoner innenfor idrettsvitenskapelig forskning! Lovis har også med seg trenererfaring fra Vålerenga, hvor han har trent herrer. I tillegg til trenererfaring fra Oppsal, hvor han har trent kvinner.

Lofotværingen er ansett som et stort trenertalent, og dette er en strålende ansettelse for klubben.

- Først og fremst er jeg veldig stolt og ydmyk over at Junkeren velger å satse på meg som hovedtrener for damelaget,
og jeg gleder utrolig mye til å komme i gang. Jeg blir del av et meget kompetent team, både trenerapparatet og spillergruppen. Jeg gleder meg til å bidra med min kompetanse og mine erfaringer for at vi som lag og klubb, skal ta ytterligere steg, sier Lovis.

Det er ingen tvil fra klubbens side, Lovis vil gli rett inn i trenerteamet. IK Junkeren er sikre på at Lovis er den rette
personen til å ta Junkeren oppover i divisjonssystemet.

- Junkeren har uttrykt tydelige ambisjoner for den sportslige satsingen, med et tydelig mål om å rykke opp på sikt. Jeg legger ikke skjul på at disse ambisjonene var en avgjørende faktor for at jeg takket ja til jobben. Så er det dessverre ikke slik at man rykker opp bare ved å si det, men det engasjementet som eksisterer i og rundt klubben idag er et godt fundament å bygge videre på. Disse ambisjonene matcher mine personlige ambisjoner for trenerkarrieren, og Junkeren er et fint sted for meg å videreutvikle meg som trener, uttrykker Lovis.

Videre poengterer Lovis at han er veldig opptatt av at vi som klubb skaper en positiv utviklingsarena for yngre spillere i klubben.

- Dette er noe jeg ser frem til å bidra til. Håndballen har gitt meg utrolig mye glede, og den gleden ønsker jeg at også andre skal oppleve, forklarer Lovis.

Lovis har signert for 3 år, noe som understøtter vår tro på hans ambisjoner og mål. Dette vil gi klubben etterlengtet kontinuitet, etter flere utskiftninger av trenere de siste årene. Lovis vil parallellt med trenerrollen i Junkeren, også ha en rolle som trener ved NTG. Lovis vil være i Bodø allerede i slutten av juli, og klar til å lede damelaget inn i en etterlengtet sesong!

Vi ønsker Lovis hjertelig velkommen til klubben! #100%