Oscar Kapskarmo solgt til FK Bodø/Glimt

IK Junkeren og FK Bodø/Glimt er enige om en overgang for Oscar Kapskarmo

Oscar Kapskarmo har siden overgangen fra Mosjøen IL til IK Junkeren i forkant av 2022 sesongen utviklet seg enormt. 28 mål på 38 kamper er gode tall for angriperen.

Nå belønnes arbeidet og prestasjonene med kontrakt for Eliteseriens serieleder, FK Bodø/Glimt.

Vi er både stolt og glad over at vi har fått til en god avtale, både for klubb og spiller. Det er meget gledelig å selge nok en spiller til Glimt, og nok et bevis at man kan utvikle seg til Eliteseriespiller via Junkeren. Oscar spilte sin ungdomsfotball på Halsøy og Mosjøen, så vi er flere som skal være stolt av utviklingen hans. Forhåpentligvis er dette en inspirasjon for mange unge spillere som drømmer om å bli fotballspiller.

Salget av Oscar Kapskarmo gleder klubbens daglige leder, men på samme tid er det også trist.

- At Oscar forlater oss, gjør meg både trist og glad. Trist fordi han er fantastisk, både som person og spiller. Glad fordi Oscar får oppleve sin drøm og klubben får inn midler til å bygge et sterkere fundament. Noe vi må gjøre for å sikre at vi forblir konkurransedyktig på dette nivået, sier daglig leder Runar Bo Eriksen.

Oscar er en flott og jordnær gutt som har jobbet hardt for å komme dit han er i dag. Vi heier på deg og ønsker deg masse lykke til i FK Bodø/Glimt.