Poengtoget ruller, og Junkeren-jentene er ustoppelige

Fire nye poeng blir med til nord, og damelaget knuser lagene i Fredrikstad

Junkeren-jentene reiste sørover fredagskveld med to spennende kamper foran seg. Elise Kelley kan fortelle om et revansjesugent Junkeren-lag, etter det sure tapet mot Follo HK på hjemmebane. 

Lørdagsformiddag ble kampen mot Fredrikstad Bkl 2 kastet igang. Til pause går jentene i garderoben med en komfortabel ledelse, med stillingen 13-18. Utklassing skulle det vise seg å være, da jentene forlater Kongstenhallen med stillingen 26-38.

- Vi spiller sesongens beste match! Alle bidrar til en veldig sterk lagseier, og nesten alle havner på scoringslista forteller Elise.

Søndagsformiddag var det Østsiden Fredrikstad som tok i mot Junkeren-jentene. Til pause er stillingen 14-18, og jentene går inn i andreomgang. Det er bare å glemme at poengene blir i Borgehallen, for poengene tar Junkeren-jentene med seg til nord. Kampen blåses av, og jentene vinner kampen! Stillingen ble 24-35.

- Vi møter et noe svakere østsiden lag, og faller dermed litt ned på deres nivå til tider. Dette legger vi fra oss i andre omgang, og rykker ifra. Vi ser oss aldri tilbake, og alle er med å bidra også til denne seieren forklarer Elise.

Elise oppsummerer helgen som en veldig bra kamphelg, hvor flere har prestert på sitt aller beste. Guro Aanes Johansen kan også fortelle om to sterke lagseirer, som gir 4 av 4 mulige poeng.

- Det er sinnsykt artig å være både på banen og på benken! Vi er tålmodige og spiller hverandre god, forklarer Guro.

Junkeren-jentene er ustoppelige, og med fire av fire poeng etter nok en bortekamphelg inntar nå Junkeren tabellentoppen. Tro det eller ei, men de har tilogmed en kamp mindre spilt, i forhold til Fredrikstad Bkl 2 som nå ligger på andreplass. 

Hovedtrener Lovis Tönnies forteller om solid gjennomført helg, og forklarer at laget er i stadig utvikling. Lovis forteller om et etablert angrepsspill, hvor laget viser tålmodighet og gode vurderingsevner.

- Veldig moro at alle bidrar til det blir en vellykket helg med fire poeng, sier Lovis

Lovis kan fortelle at laget nå ser frem til neste hjemmekamp, hvor Junkeren møter Harstad. Både Guro, Elise og Lovis oppfordrer Bodø-folket til å fylle Bodø Spektrum lørdag 30. november, hvor Junkeren møter Harstad kl. 17:00. 

- Vi skal gjøre det vi kan for å revansjere den noe svake hjemmekampen vi leverte sist, avslutter Lovis