SESONGKORT I SALG NÅ!

Kjøp digitalt sesongkort til Postnord-ligaen

Sesongen til fotball herrene, Rønviks stolthet, nærmer seg med stormskritt. Postnord-ligaen ruller igjen rett etter påsken. Nå kan du sikre deg våre nye digitale sesongkort!

Nytt av året er at du kan kjøpe digitalt sesongkort, men ikke nok med det. Om du ikke ønsker å betale for et helt sesongkort i et jafs, så kan du velge å kjøpe sesongkort som abonnement.

Sesongkort som abonnement:
Er et sesongkort-abonnement som løper fra måned til måned inntil du sier det opp. Det betyr at du ikke trenger å gjøre noe for at du skal beholde sesongkortet ditt, år etter år.

Hva betyr dette for deg?
Fra datoen du starter abonnementet binder du deg i 6 måneder. Deretter står du fritt til å avslutte abonnementet når du vil, men mister da sesongkortet og de andre fordelene som følger med.

KJØP SESONGKORT HER!

Bli med på Målklubben og vinn Playstation 5
Reglene er enkle: Junkeren A-lag scorer i serie- og cupkamper - du støtter klubben i ditt hjerte med et valgfritt beløp. Samtidig er du med i trekningen av fine premier etter nesten hver eneste hjemmekamp.

Alle privatpersoner som er med i Målklubben er med i trekningen av hovedpremien som trekkes under siste hjemmekamp.

Hovedpremien
Playstation 5 konsoll levert av Obs City Nord

BLI MED PÅMÅLKLUBBEN HER!


Informasjon om Målklubben
1. Registrer deg som privatperson eller organisasjon/bedrift og fyll ut det som kreves av informasjon.
2. Deretter legger du inn hvilken sum du ønsker å bidra med pr. scoring.
3. For privatpersoner kan man velge å delta med 10, 20, 30 eller 50 kroner pr. mål IK Junkeren A-lag scorer både hjemme og borte i serien og NM. Alle bidrag hjelper! For 10 kroner får man ett lodd i hver trekning, mens for 20 kroner eller mer får man to lodd i hver trekning.
4. Summen du som privatperson velger trekkes fra bankortet ditt én gang i måneden.
5. For organisasjoner/bedrifter vil vi fakturere samlet på slutten av sesongen.

Har du ikke Facebook, men ønsker å bidra?
Velg SMS-autentisering når du registrerer deg

Info vedr. fornyelse/oppsigelse av medlemsskap
Medlemsskapet i Målklubben kjører automatisk fra år til år. Vi vil i begynnelsen av hver sesong utsende en mail til alle deltakere, hvor vi minner om medlemsskapet i Målklubben. Ønsker man å si opp sitt abbonoment, er det bare å sende oss en epost til post@junkeren.no.


Blir du med i Målklubben innen fredag 4. april kl 23:59, er du med i trekningen av en deltakerplass til vår fotballskole (til en verdi av 1.800kr) 5-8. august i samarbeid med Intercity International Academy!

Takk for at du støtter klubben i ditt hjerte!