Stian Kristiansen til Bodø/Glimt

IK Junkeren har i dag solgt Stian Kristiansen til FK Bodø/Glimt.

IK Junkeren har i dag solgt Stian Kristiansen til FK Bodø/Glimt.

Vår solide forsvarsspiller Stian Kristiansen har lenge hatt interesse rundt seg fra andre klubber. Det er derfor ikke overraskende at han på et tidspunkt ville forlate klubben for å prøve seg på et høyere nivå. At det er Eliteserien og FK Bodø/Glimt som blir neste steg i Stians karriere var nok mer overraskende, men desto veldig gøy!

Først og fremst er det en suksess for Stian, som over tid har lagt ned hardt arbeid for å nå kunne oppleve proffdrømmen. Stian er en fantastisk gutt som vi ønsker alt det beste. Dette har han virkelig fortjent. Så er det et bevis at Junkeren kan utvikle spillere til det høyeste nivået i norsk fotball. Det skal klubben og ikke minst trener Joachim Kildal være veldig stolt av.

Det er utrulig gøy at FK Bodø/Glimt ser til oss for å forsterke stallen til det som er Norges beste fotballag. For oss er det en suksess historie at Junkeren kan være et verktøy for spillerutvikling for FK Bodø/Glimt. Det er akkurat det vi ser på som vår plass i Bodøfotballen og intensjon bak å ha et A lag på nasjonalt nivå.

At vi nå har lykkes med å utvikle en spiller til Glimts A lag og at Glimt legger igjen penger i Junkeren for denne overgangen gjør at hele klubben får masse energi til å utvikle oss videre. Vi er den klubben med lavest budsjett på vårt nivå. Det er egentlig ganske imponerende hvor mye man har klart å få ut av begrensede midler. Joachim Kildal skal ha en stor del av æren for den jobben han gjør med å utvikle våre spillere.

Samarbeidet med Glimt blir stadig bedre. Vi har over flere år bidratt med spillere på Glimt sine treninger når de har hatt behov for det. Det er inspirerende for våre spillere å få kjenne på nivået. Nylig har også Glimts andrelags-spillere begynt å hospitere på våre treninger. Så nytteverdien går begge veier.

Vi gleder oss over overgangen og ønsker Stian masse lykke til videre i karrieren. Vi gleder oss til å seg deg på i aksjon på myra!