Junkerens billotteri 2020

Les hvilke loddnummer som har vunnet premie i Junkerens billotteri 2020.

Vi må først og fremst takke alle våre medlemmer og alle som har støttet klubben ved å kjøpe lodd i årets billotteri. Totalt er det solgt 7.555 lodd som etter utgifter gir over en halv million til barne og ungdomsavdeling i håndball og fotball.

Med 25 premier er det gode muligheter til å stikke av med en flott premie. Vi takker alle våre samarbeidspartnere for å bidra med flotte premier. Årets lotteri partnere er: Sulland, Sport1 Sportshuset, Rapida, Sulitjelma Fjellandsbyen, Auto Parts, Thon Hotel Nordlys, Avisa Nordland, Coop Nordland, Løvold Solution, Select Norge, SpareBank 1 Nord-Norge og Salten Aqua.

Fun fact - Junkerens billotteri 2020

  • Av 25 premier er vinnerloddene solgt av 19 forskjellige lag.
  • 7 av vinnerloddene er solgt av håndballgruppen og 18 fra fotballgruppen.
  • Laget som har flest vinnerlodd er fotballgutter født 2013 med 4 vinnerlodd solgt av laget.
  • Laget som solgte loddet til vinneren av en splitter ny bil er fotballgutter født 2014.
  • Årets bilvinner er en kvinne bosatt i Bodø.
  • Laget som har solgt flest antall lodd og høyest snitt pr spiller er fotballgutter født 2009 med 532 solgte lodd.
  • Enkeltperson som solgte flest lodd for sitt lag var Roger Ovesen fra fotballgutter født 2007. Roger har gjort en enorm innsats og solgt hele 60 lodd!!

Trekningen foretas som vanlig av Lotteritilsynet. Trekningsrapport med vinnerloddene finner dere ved å klikke HER! Alle vinnerne kontaktes fortløpende. Kan rapportere om en meget glad vinner av splitter ny bil levert av Sulland.

Tusen hjertelig takk for årets innsats med Junkerens billotteri. Neste billotteri blir etter planen rett etter påsken 2021.