Vi søker håndballtrener for IK Junkeren/NTG Bodø

I samarbeid med NTG Bodø søker vi håndballtrener i 100% stilling

Har du et brennende engasjement rundt formidling av håndballfaget? Er du en god lagbygger og opptatt av å skape gode relasjoner til spillerne dine? Da vil vi ha deg med på laget! 

Om stillingen
Som hovedtrener for IK Junkeren sitt damelag får du trene fremadstormende og treningsvillige håndballjenter i nasjonal 2. divisjon. Du vil også delta i trening og kamper for rekruttlaget, som vil være klubbens Lerøylag i nasjonal serie. Junkeren har et tett samarbeid rundt spiller- og trenerutvikling med Bodø Håndballklubb og andre klubber i Nordland.

På NTG inngår du i et trenerteam med 5 andre håndballtrenere. På denne måten får du følge jentene mellom 16-19 år som går NTG både i skole og i klubb. Dette ligger som en hjørnestein i NTGs filosofi med individuell og helhetlig oppfølging.

I denne kombinasjonen får du jobbe sammen med topp motiverte spillere, trenere og lærere. Du vil være en del av et fremadstormende idrettsmiljø i Bodø, med solid støtte fra fagmiljøet ved NTG sentralt. Håndballtrenerjobben er en spesielt utviklende stilling med varierte og spennende oppgaver.

Klikk her for å lese mer og søke på stillingen.